GNG.PF.024 audit applicatie - audit software

Gewijzigd op Zo, 5 Mrt, 2023 om 4:57 PM

Vaardigheden audits (praktijk examen)

• Bij de vaardigheden audits wordt gebruik gemaakt van de audit applicatie.
  • Alle betrokkenen (examen kandidaat, auditor, mentor, reviewer, toezichthouder) werken met de applicatie.
  • Iedere vaardigheden audit is een zelfstandig dossier.

Procedure

1. Ga naar de website van het betreffende register
  2. LOGIN in je persoonlijke account bij het betreffende register
  3. Ga naar je persoonlijke dashboard, onderdeel ‘audits’
  4. Klik op ‘audits’
  5. Klik op ‘view’ in het blok ‘view all your current or past audits’
  6. Kies de audit die je wilt bewerken
  7. Klik op ‘go to dossier’
  8. Je ziet nu de onderdelen general, criteria, planned audit, site visits
  9. Via het onderdeel criteria kan je je audit documenten uploaden en beheren. Hier plaatst de auditor/mentor de bevindingen.
  10. Zodra alle resultaatsgebieden zijn beoordeeld, wordt de gehele audit gereviewd. Na de review volgt het audit rapport. Bij een voldoende eindresultaat volgt na het auditrapport het uitslagbesluit.
  11. Iets onduidelijk? Neem contact op met je auditor of mentor.

Toelatings- of hercertificeringsaudit

• De vaardigheden audit (praktijk examen) -indien van toepassing- is onderdeel van de toelatingsaudit full level of de hercertificeringsaudit associate level naar full level.
  • De toelatingsaudit is verplicht.
  • De certificering wordt toegekend zodra het dossier compleet en goedgekeurd is.

Vrijstelling

• Je kan vrijstelling vragen indien je elders een erkende vaardigheden audit hebt afgelegd of persoonlijk certificeert als onderdeel van de bedrijfscertificering.